Тіна Кароль показала, як змогла зачарувати Дана Балана, заглядає просто в душу

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Цього разу вона потішила своїх прихильників новим ніжним чорно-білим фото від відомого фотографа - Ані Гончарової.

Кароль, фото з вільних джерел
Кароль, фото з вільних джерел

Українець відкликав свій голос за Зеленського через "Квартал 95", подробиці

Юрист з Черкас, секретар Національної спільноти журналістів України Валерій Макеєв заявив про те, що відкликає свій голос за Володимира Зеленського, який він віддав за нього на виборах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він розповів, що серіали не винні, і що він з родиною дивився передачі Вечірнього кварталу і серіали "Слуга народу" і "Свати".

Зеленський, фото з вільних джерел
Зеленський, фото з вільних джерел

Афери з платіжками за газ показали всій Україні, відео розірвало мережу

На днях у мережі опублікували унікальний відеоролик, який продемонстрував жорстокі реалії життя українців, Так, чоловіка змусили заплатити понад 4 тисячі гривень за газ, який він жодного разу не використовував.

Відповідне відео оприлюднив мешканець Вінницької області на власній Facebook-сторінці.

Платіжка
Платіжка

Зеленського ткнули носом в справжнє життя українців, грошей вистачає на "понюхати продукти"

Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер підняв наболілу тему українців, а саме про прожитковий мінімум і мінімальну пенсію. Також він волає до влади звернути увагу на серйозну проблему нашого народу. Про це Михайло написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Погода в Україні, фото: Апостроф
Погода в Україні, фото: Апостроф

"Ти моє сонце": Ляшко дослухався до порад Брагара і похвалився поповненням в сім'ї

Як відомо, днями народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагара порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень. І за дивним збігом обставин, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко практично тоді ж презентував українцям власного чотирилапого улюбленця.

Олег Ляшко
Олег Ляшко