Дональд Трамп, фото: Reuters
Дональд Трамп, фото: Reuters

У США вирішилася доля імпічменту Трампа

Президента США Дональда Трампа виправдали у зловживанні владою. У середу, 5 лютого відбулося останнє голосування в Сенаті США щодо справи про імпічмент президента Трампа.

лайнер Diamond Princess в Японії, фото Reuters
лайнер Diamond Princess в Японії, фото Reuters

Лайнер з тисячами пасажирів на борту заблоковано через коронавірус, серед заражених – українці

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Круїзний лайнер Diamond Princess було заблоковано у порту Йокогама (Японія) через спалах коронавіруса 2019-nCoV. Відомо, що на борту знаходяться щонайменше 25 українців, членів команди.

Володимир Зеленський, фото: zik.ua
Володимир Зеленський, фото: zik.ua

Після усунення Філарета Зеленський вилітає до Папи Римського Франциска

Президент України Володимир Зеленський приїде на два дні в Італію і Ватикан з офіційними візитами 7 і 8 лютого. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу президента.

Затримання, фото - поліція
Затримання, фото - поліція

Українського консула звинуватили в зґвалтуванні дитини

Співробітника консульства України підозрюють у зґвалтуванні 17-річної дівчинки в Бельцах (Молдова). Як повідомляє видання nordnews.md, інформацію підтверджено джерелами з місцевої прокуратури та Інспекторату поліції.

Церква, РПЦ
Церква, РПЦ

У головному військовому храмі Росії повісять Путіна... поруч із Зеленським

Фотографії Президента України Володимира Зеленського, його діда, а також президента Володимира Путіна прикрасять головний храм Збройних сил Російської Федерації у місті Кубинка Московської області. Як вдалося з'ясувати російським ЗМІ, галерею, яка веде до храму, буде прикрашено фотографіями солдатів у рамках проєкту "Дорога пам'яті".