Погода на 14 лютого в Україні: точний прогноз

У багатьох областях у цей святковий день буде дуже гарна погода: тепла, без опадів, з періодичним сонечком. Для зими більшого і бажати складно. Але от тільки вітер трохи зіпсує цю ідилію. Крім того, все ж будуть кілька областей з опадами.

На заході майже скрізь пройде дощ з мокрим снігом вдень і сильніше за все він буде у Закарпатській та Львівській областях. А ось у Хмельницькій області тільки змінна хмарність та суха погода. Температура в західних областях порадує теплом, хоча і не таким сильним – температура вдень від +2 до +5 градусів, а вночі будуть заморозки – від 0 до -3 градусів. І ще збережеться сильний західний вітер.

На півночі опадів не прогнозують, але сонця чекати теж не варто, так як небо над усією територією затягнуть хмари. Жителів північних областей чекає теж не холодна погода – температура вдень від +2 до +5 градусів, а вночі теж морози – від -1 до -4 градусів і найдужче вони будуть в Сумській області.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На сході поки не так тепло, а ночі все ж холодні. Також не буде опадів, але буде хмарна погода. У східних областях денна температура підніметься до +3 градусів, а от вночі від -1 до -4 градусів, як і на півночі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Південь знову розцвітає високими температурами, крім того тут ще і буде мінлива хмарність по всій території, а значить можна буде трохи насолодитися сонцем. Температура в Херсонській і Миколаївській областях від +6 до +8 градусів вдень, а в Одеській області і в Криму – від +7 до +9 градусів. Вночі сильних морозів не буде – від +1 до -3 градусів. Також південь передасть трохи сонця і тепла в центральні області і підніме температуру до +6 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua зарплата до 4000$ скасовується, у Зеленського нова мета – зробити українцям зарплати майже як у Польщі. Вже підрахували, скільки ж це буде в гривнях і кому світить підвищення заробітної плати в Україні.

Також Знай.ua писав, в Україні збираються модифікувати метро, проте поки що тільки в Києві. Ні, нових станцій не побудують і не оновлять ні інтер'єр, ні обладнання, ні самі вагони. Поки багато країн користуються 5G, у нас тільки на 8 станціях зроблять 4G.

Нагадаємо, міністр Дмитро Дубілет розповів на своїй сторінці на Facebook, що тепер можна буде перевірити і оплатити квитанції онлайн. «Держава в смартфоні» поступово починає працювати, а українцям розповіли, як це зробити і як користуватися сервісом.