Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 15-16 лютого 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 14 лютого, трохи впав у ціні і становить 24,44 гривні. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 15 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,447 гривні;

- 100 євро – 26,4944 гривень;

Таким чином, долар подешевшав на три копійки. При цьому євро зменшився в ціні на 9 копійок.

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.