Заарештовані за корупцію директора заводів благають президента дати їм грузити гній в колгоспі

З'явилася інформація, що в Білорусі заарештовані за корупцію директора цукрових заводів повністю визнали свою провину і готові навіть грузити гній у колгоспі, лише б не сісти до в'язниці. Про це повідомив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Трактор, кадр з відео

Кличко висміяв сам себе після близькості з мільйонером - "Не мене, а я"

Під час конференція з питань безпеки, яка наразі проходить у Мюнхені, мер Києва Віталій Кличко порадував свої шанувальників фотографією із засновником соціальної мережі Facebook Марком Цукербергом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відтак, на світлині видно самого Кличка та Цукерберга, які обоє дивляться в камеру та посміхаються.

Кличко, фото facebook Кличка
Кличко, фото facebook Кличка

Прессекретарка Зеленського Мендель розцілувала українців на емоціях

Як відомо, у п'ятницю, 14 лютого, вся Україна святкувала День святого Валентина (День всіх закоханих). Практично всі громадяни країни на крилах любові поспішили привітати і, звичайно ж, порадувати милими подарунками своїх половинок. А у повітрі так і віяло романтикою та щастям. Також і скандальна прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поспішила привітати українців зі святом. Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юлія Мендель, фото: Уніан
Юлія Мендель, фото: Уніан

Зеленський зганьбився у Мюнхені через великі вуха - "Я чую..."

Президент України Володимир Зеленський потрапив у курйозну ситуацію під час Мюнхенської конференції з безпеки. В українського лідера виникла проблема з навушниками і він про це повідомив присутніх.

Під час бесіди з модератором Крістіан Аманпур главі держави дали навушники, в яких паралельно з її голосом грала музика. Відео транслюється на YouTube-каналі In Time Ukraine.

Зеленський, фото скріншот
Зеленський, фото скріншот

Росія атакувала українське судно в Азовському морі, екіпаж опинився в полоні

Російські силовики 15 лютого атакували український риболовецький корабель в Азовському морі. Про це повідомили у телеграм каналі "Типова Україна" з посиланням на Прикордонну службу ФСБ:

Судно, Deutsche Welle
Судно, Deutsche Welle