Якось американка знайшла у сміттєвому баку безліч бюстгальтерів від знаменитої компанії Victoria's Secret. І, що дивовижно, усі вони були абсолютно новими. Виявилося, це сталося у зв’язку із закриттям фірмового магазину. Але щасливиці не втямки – чому спіднє просто викинули, а не роздали нужденним? Жінка не радіє, а ледь стримує обурення.

"Всі вони йдуть на смітник, хоча їх могли роздати бездомним. Мені здається, що це марна трата грошей. До того ж якій матері, що живе у притулку, не хотілося б отримати новий бюстгальтер від Victoria's Secret?" – прокоментувала американка.

Тим часом прес-секретар фірми підтвердив, що білизна справді належала одному з магазинів. І зазначив:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми шкодуємо про те, що сталося. Та у зв'язку із закриттям точки всі речі непридатного стану, в тому числі й бюстгальтери, викинули. Решту асортименту розподілили серед інших крамниць", - зазначили у магазині.

Victoria's Secret, фото з Інстаграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кендіс Свейнпол знову перетворилась на ту, яку знають, якій аплодують і яку обожнюють - найсексульнішого ангела Victoria’s Secret.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явився фотоколаж, на якому можна побачити два фото Белли Хадід з різницею в десять років.

Також "Знай.ua" писав, що популярна американська компанія "L Brands", до якої належить бренд нижньої білизни Victoria's Secret, заявила про скасування Victoria's Secret Fashion Show в 2019 році.