Відомий український педіатр Євген Комаровський відреагував на приземлення літака з китайського міста Ухань і жорсткі протести в селищі Нові Санжари, куди повинні відправити на 14 денний карантин пасажирів цього лайнера. Варто зазначити, що Комаровський у досить жорсткій формі висловив своє невдоволення і розпач щодо поведінки своїх співвітчизників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Комаровського в YouTube під назвою: "Залиште літак в спокої! Займіться своїми дітьми!".

"Люди, що ви коїте. Що відбувається. До нас приїжджають абсолютно здорові наші співвітчизники. Без жодного, будь-якого симптому хвороби. Коронавірус не літає по повітрю, не літає. Він передається під час тісного контакту, з реально хворою людиною. Жодної загрози нікому не відбувається. Замість того, щоб протягнути руку допомоги, сказати: "Так візіть до нас, та ми створимо умови, люди і так натерпілися, пройшли через то, і то, і то, ми їм допоможемо". Як вам не соромно, що ви робите?", - жорстко зазначив Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, протести в Нових Санжарах проти українців з Китаю закінчилися арештами.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський звернувся до Зеленського через евакуацію українців з Уханя - чию головку ми будемо гладити?

Знай.uа писав, ніби в секретній лабораторії, що відбувається на борту літака, який евакуював українців з Китаю.