Фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020
Фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020

Україна вибрала представника на " Євробачення 2020 - хто поїде розривати Роттердам

22 лютого Україна нарешті обрала свого представника на Євробачення-2020 в Роттердамі. За путівку до Нідерландів боролося 6 учасників, кожен з яких заслуговував цієї перемоги. Однак, на жаль, тріумфатор може бути тільки один. З'ясувалося, що Україну на Євробаченні представить гурт Go_A.

Електроенергетика, фото: lexinform.com.ua
Електроенергетика, фото: lexinform.com.ua

75 тисяч українців залишилися без електроенергії через борги

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Донбасі енергопостачальна компанія "Луганське енергетичне об'єднання" знеструмила КП "Попаснянський районний водоканал" за скажену заборгованість за спожиту електроенергію - 186 млн гривень. Так, 21 лютого, компанія, яка забезпечує водою близько 75 тис. жителів Луганської області, знеструмила об'єкти водоканалу за борги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛЕО і райводоканала.

Затримання псевдотаксиста, фото Киев Оперативный
Затримання псевдотаксиста, фото Киев Оперативный

У Києві озброєний "таксист" обдирав пасажирів, як липку фото і відео

Столична поліція затримала зловмисника, який пропонував послуги таксі, після — обкрадав пасажирів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. "Таксист" вночі шукав людей напідпитку і пропонував підвезти їх додому. Проте вже в салоні авто забирав у них речі і гроші, а самих залишав посеред дороги.

Епідемія коронавірусу,  фото: AFP / STR
Епідемія коронавірусу, фото: AFP / STR

Росія змусила весь світ панікувати через коронавірус, у Трампа вибухнули праведним гнівом

Росія стоїть за масштабною дезінформаційною кампанією в соціальних мережах, спрямованій на роздування паніки у багатьох країнах світу через епідемію коронавірусу. Про це розповів інформагентству AFP представник Державного департаменту США, відповідальний за інформаційне протистояння з Кремлем.

В лікарні, фото Уніан
В лікарні, фото Уніан

На батьківщині Притули спалах нового вірусу, українці налякані — інфекція поширюється дуже швидко

На Тернопільщині в Збаражі зафіксовано спалах норовірусної інфекції. Станом на 21 лютого, заразилися вже 25 студентів. Експерти тернопільського обласного лабораторного центру при МОЗ України встановили, що спалах гострої кишкової інфекції має досить небезпечне походження.