Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що найближчим часом тарифи на проїзд залізничним транспортом не буде підвищено для українців.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті відомства.

"Індексацію тарифів планувалося здійснювати поетапно – з 1 березня по 31 грудня 2020 року в усіх категоріях вагонів, окрім 1-го класу поїздів Інтерсіті+, але відповідний наказ Міністерством інфраструктури наразі не погоджено",- сказав він.

Укрзалізниця, фото: 24tv.ua
Укрзалізниця, фото: 24tv.ua

Окрім цього, очільник Міністерства підкреслив, що надходження від пасажирських перевезень лише на 43% покривають витрати на їх організацію.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Залізниця не одержує від держави фінансування на оновлення пасажирського рухомого складу, хоча це й передбачено ст. 10 Закону України "Про залізничний транспорт". Так, у 2019 році Укрзалізниця перевезла пільговиків майже на 1,07 млрд грн, в той час як компенсовано лише 136 млн грн або 12,8%", - підсумував Криклій.

Нагадаємо, пасажирський потяг "Укрзалізниці" спалахнув посеред шляху.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Укрзалізниця показала, як зігріє пасажирів взимку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук хоче звільнити все керівництво Укрзалізниці.