На Донбасі найманці Путіна просто у Міжнародний жіночий день підготували справжній "пекельний" подарунок українським героям. Відтак, бойовик обстріляли позиції захисників окупованих територій та влаштували пожежу, яка ледь "стерла з обличчя землі" все село.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, як відзначається, масштабна пожежа сталася неподалік прифронтової Мар’їнки. Саме там російські окупанти відкрили вогонь по українських позиціях із застосуванням "вогняних" боєприпасів.

Пожежа на Донбасі, фото: ЗСУ
Пожежа на Донбасі, фото: ЗСУ

"Російські війська відкрили вогонь по наших позиціях. Скоріш за все стріляли трасуючими патронами. Внаслідок чого зайнявся сухостій в полі. Через сильний вітер пожежа швидко дійшла до наших позицій. Вогонь пошкодив один із наших опорників, інший вдалося врятувати. Полум’я також впритул наблизилось до житлових будинків місцевих мешканців селища. Але завдяки оперативній роботі військових, пожежу вдалося локалізувати", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Пожежа на Донбасі, фото: ЗСУ
Пожежа на Донбасі, фото: ЗСУ

Окрім цього, підкреслюється, українським героям вдалося уберегти від займання також і покинуті будівлі Мар’їнки. Інакше б пожежа тривала кілька днів, та через сильний вітер сягнула б більш серйозних масштабів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський дав надію тисячам переселенців: "Повинні отримати безкоштовно"

Як повідомляє портал "Знай.uа" На що готові українці заради субсидій: забувають про чоловіків, машини і нерухомість

Також "Знай.uа" писав, що Виплати переселенцям з Донбасу в 2020 році: хто зможе розраховувати на надбавку