На Донбасі найманці Путіна начхали на усі домовленості та під час обстрілу українським позиції "вкрили" снайперським вогнем автомобіль, у якому їхав житель Мар’їнки. Наразі його екстрено госпіталізовано до лікарні.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, як відзначається, бойовики, зухвало нехтує усіма нормами міжнародного гуманітарного права, ледь не вбили чоловіка, який їхав на автомобілі у селі Мар'їнка.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

"На одній з крайніх вулиць Мар'їнки, де більшість будинків зруйновані ущент, під час ворожого снайперського обстрілу зазнав поранення мирний житель, який на той час знаходився за кермом свого автомобіля. Військовими була проведена евакуація чоловіка із сектору обстрілу. У безпечному місці військовими медиками було надано перша медична допомога пораненому, далі його негайно доставлено до найближчого медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Водночас у Генштабі підкреслюють, активізація ворожих снайперів тут невипадкова. За їх словами, на Донбас полюбляють заїжджати з Росії випускники снайперської школи, а поблизу Мар'їнки вони складають свої іспити і відточують стрілецькі навички.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у США планують допомогти Україні прогнати "руський мір" з Донбасу — Путіну кінець.

Як повідомляв Знай.uа під вікнами Верховної Ради зібралися військовослужбовці, що задумала українська влада.

Знай.uа писав, найманці Путіна пішли в наступ і забрали життя захисника Донбасу, ридає уся Україна.