На днях супермаркет мережі "Еко" втрапив у вкрай гучний скандал. Відтак, одній жінці, яка прийшла в магазин за продуктами, вдалося зняти вкрай унікальний ролик, який сповна демонструє всю байдужість працівників на власних покупців.

Відповідне відео оприлюднили на Facebook-сторінці "Мікрорайон Бортничі".

Так, на відеоролику, який триває всього кілька секунд, видно прибиральницю, яка спочатку підмітає біля сухариків, що продаються на вагу, а потім бере кілька штук, які були поза коробкою, та кидає їх до інших сухариків.

"Я завжди в шоці... Люди, як ваші мізки? Купувати відкриту продукцію, яку не можна помити... Це не припустимо", "От вам і короновірус, і гепатит, і грип - все там у сухариках, немитими руками всі лізуть, чхають, а можуть і взагалі тихо плюнуть туберкульозною паличкою", "Це просто жах, а не супермаркет", "Прибиральниця прибирає, потім цими немитими руками торкається сухарів, які можуть купити дітям. Просто немає слів", - пишуть люди в коментарях.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, продукт невизначеного кольору і консистенції — АТБ начисто відбив апетит в українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", немиті овочі лише забавка — які продукти здатні згубити життя

Також "Знай.ua" писав, що замість паштету гидка рідина — чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото