У одному із київських ресторанів стався прикрий випадок. Так, гості популярного столичного закладу отримали травми через халатність персоналу, коли їм з верху посипались скляні бокали, як сніг на голови. Про це повідомляє телеграм-канал Чорний список, додаючи відповідні фото.

Ресторан Mushlya Bar, фото телеграм-канал Чорний список

"У ресторані Mushlya Bar на Великій Васильківській на голову гостей впали келихи. Відвідувач, який сидів за столиком на першому поверсі, отримав травму руки і голови. Йому надали першу допомогу та викликали швидку. Як кажуть представники закладу, потерпілому виплатять матеріальну компенсацію", - йдеться у повідомленні.

Ресторан Mushlya Bar, фото телеграм-канал Чорний список

Трохи насторожує така необережність у закладі, люди прийшли відпочити, а пішли додому із зіпсованим настроєм та ще й побитими. Це як "руська рулетка", нахто не може знати, кому випала б доля отримати випадково бокалом в голову. Якось підступно і страшно сунутись в такий ресторан, де можна за приємний вечір поплатитись власним здоров’ям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на днях відомий магазин піл назвою Thrash!, який перш за все відзначився низькими цінами в порівняні з іншими, втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, один з покупців вирішив поласувати глазурований сирок, а натомість отримав вкрай неприємний сюрприз, який міг лишити його життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

Також портал "Знай.ua" писав, що у супермаркеті Novus українцям пропонують огидну "щедру" акцію, чи вдасться заощадити і вижити.