Всесвітній день соціальної роботи

Цей день проводять щороку у третій березневий вівторок. Проводять, тому що його не святкують якимись дуже веселими заходами і фестивалями. Його організували в 1983 році. А ініціативу Міжнародної Федерації соціальних рабоников підтримав Междунродный Рада по соціальному забезпеченню. Також бажання відзначати подібний день виявили близько 90 країн світу.

День святого Патріка

Це дуже древнє і навіть частково язичницьке свято, яке в свій час з'єдналося з християнством. Його завжди зазначають 17 березня, і це день покровителя Ірландії. Вважається, що саме святий Патрік вигнав з Ірландії всіх змій, а також приніс християнство. В честь цього дня устриваются парад, на якому співають, танцюють і обов'язково п'ють зелене ірландське пиво. Так що це вважається також святом ірландської душі. Трилисник став не тільки символом Ірландії, а також і триєдності Бога, адже так пояснював Святу Трійцю сам святий Патрік.

Свята 17 березня, фото: pixabay
Свята 17 березня, фото: pixabay

День мобілізаційного працівника України

Цей день в Україні відзначають щороку 17 березня і він вважається професійним святом. Мобілізаційні органи в Україні створили в 1992 році, а так як вони дуже важливі для всієї країни, для того щоб проводити облік призовної роботи а також технічно забезпечувати мобілізаційні заходи, то і заснували це свято. Його створили у 2000 році за наказом міністра оборони.

Православні свята:

  • Седмиця 3-тя Великого посту.
  • День пам'яті благовірного князя Даниїла Московського.
  • Триває Великий піст.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні вже почали намагатися нажитися на людях з допомогою коронавіруса. Українцям впарюють несправжні ліки від цього захворювання, в цьому безсовісному жаху взяв участь дуже популярний телеканал.

Також Знай.ua писав, в той час, коли в Україні і в світі закликають не перебувати у місцях скупчення людей, в банках черги. Відповідь на питання з кого вони складаються – банальне. Це саме група ризику. Ніякі вмовляння і застереження на них не впливають.

Нагадаємо, під час анексії Криму діяли злагоджено не тільки російські спецслужби. Доклали руку і священики РПЦ. Хоча діяли вони в своїй галузі, але дуже підло маніпулювали людською совістю і релігійністю