коронавірус з Китаю, скріншот відео
коронавірус з Китаю, скріншот відео

Китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавірусу

Медичні експерти з Китаю стверджують, що препарат "Авіган", який застосовують проти грипу, є "ефективним" для лікування коронавірусу. Фавіпіравір — активний інгредієнт японського протигрипозного препарату під назвою Авіган, було випробувано на 340 пацієнтах із захворюванням-вбивцею в Китаї.

Літак з Італії, скріншот: ОП
Літак з Італії, скріншот: ОП

Президентський літак приземлився в Борисполі з 33 евакуйованими українцями

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Борт №1 - літак президента України, сів у Борисполі, який перемістив з Австрії 33 наших співвітчизників. Українці не могли дістатися батьківщини через закриття кордонів у зв'язку з карантином. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Бруно Брюінс, скріншот: YouTube
Бруно Брюінс, скріншот: YouTube

Міністр охорони здоров'я втратив свідомість прямо в парламенті

У середу, 18 березня, в мережі з'явилося тривожне відео, на якому видно, як міністр охорони здоров'я Нідерландів Бруно Брюінс знапритомнів в парламенті під час обговорення ситуації з пандемією коронавірусу Covid-19.

Весілля в масках, фото: Київ Сьогодні
Весілля в масках, фото: Київ Сьогодні

Любов під час чуми: у Києві пара одружилася в масках і рукавичках в розпал пандемії

По всій Україні оголошено карантин. Припинено міжміське сполучення, скасовуються масові заходи, заборонено збори більше 10 людей в одному місці. Проте коронавірус коронавірусом, але не скасовувати ж плани, особливо якщо це головна подія в житті! Саме так і вчинила київська пара молодят, які зіграли весілля, незважаючи на карантин.

Допомога пенсіонерам, фото - Getty Images
Допомога пенсіонерам, фото - Getty Images

Це може кожен – українцям розповіли, як допомогти пенсіонерам у період карантину

У Києві, як і в інших українських містах, запровадили суворий карантин через поширення смертельно небезпечного коронавірусу. Багато говорилося про те, що у особливій групі ризику літні люди, їм взагалі не рекомендують залишати домівку, і дотримуватися жорстких обмежувальних заходів.

Тому їм потрібна наша допомога. Підтримати пенсіонерів може кожен, як це зробити розповів благодійний фонд "Життєлюб". Там розробили рекомендації щодо допомоги літнім людям під час пандемії коронавірусу.