Погода на 20 березня в Україні: точний прогноз

У п'ятницю погода в Україні дуже мало зміниться, але поки що ще теплішає. Крім того вночі вже не буде приморозків, тільки в одній області. Майже по всій території очікується тільки змінна хмарність та суха погода. Так що відкривайте штори і насолоджуйтеся променями сонця.

На заході пройдуть несильні дощі в Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях. А по всім іншим очікується тільки мінлива хмарність. Температура вдень від +10 до +18 градусів, гарячіше всього в Закарпатській області. А вночі стовпчики термометрів піднімуться від +4 до +6 градусів по всіх областях.

На півночі теж не холодно – вдень від +9 до +13 градусів, а вночі ще вище – від +3 до +7 градусів. Також по всій території очікується суха погода і мінлива хмарність. Опадів не буде.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

У східних областях теж сухо і без опадів, мінлива хмарність. Денна температура порадує українців показниками від +11 до +14 градусів, а вночі підніметься тільки від +2 до +5 градусів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На півдні поки ще дуже тепло, але в Криму можуть пройти несильні дощі. По всій решті території сухо і хмарно. Температура від +12 до +16 градусів вдень від +1 до +7 градусів вночі. Найбільш теплі ночі будуть в Одеській області.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.