Понад 500 людей відправили на самоізоляцію через коронавірус на Полтавщині

Директор Департаменту охорони здоров'я Полтавської області Віктор Лисак заявив, що в області через смертельний коронавірус продовжує зростати кількість людей, які відправились на самоізоляцію - наразі їх уже понад 500.

Кабмін ввів режим надзвичайної ситуації в Києві та ще двох областях, - Шмигаль

20 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення ввести режим надзвичайної ситуації в Києві, Дніпропетровській та Івано-Франківській областях. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль

У Львові зафіксовано перший випадок коронавірусу

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стало відомо про перший випадок зараження Covid-19 у Львові. Медики підтвердили зараження коронавірусом у місцевого жителя. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

За його словами, інфікування коронавірусом виявили у 70-річного чоловіка, який 13 березня повернувся з відпочинку в Німеччині.

Українські супермаркети у карантин запрацюють по-новому

Популярні великі мережі супермаркетів мережі Сільпо і Novus змушені змінити графік роботи. Це пов'язано з карантином, через який працівникам торговельних мереж стало складніше добиратися на роботу.

Адміністрація вирішила змінити регулярний графік роботи супермаркетів, зменшивши на годину час їхнього відкриття і закриття.

Українців почали звільняти через карантин - куди звертатися і як бути

На деяких підприємствах керівники змушують працівників писати заяви на звільнення за власним бажанням, щоб не платити їм грошей у період вимушеного невиходу на роботу через карантин. Це незаконно і президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні закликав громадян звертатися в поліцію у разі такого тиску.