Чим цікаве це свято

Цей трохи незвичайне свято вирішили відзначати в 2000 році, а ідея створити такий день прийшла в голову Джівада Золфагаріхо, він є відомий лялькарем з Ірану. Але не відразу вийшло відзначати цей день, тому що гаряче обговорення не знайшло вирішення відразу. Однак Міжнародна Рада UNIMA визначила саме 21 березня, як це професійне свято. Насправді не обов'язково працювати в ляльковому театрі для цього, адже зараз на диво мало таких людей. Але досі багато дитячих телепередач використовують ляльок, діти просто обожнюють ляльок, існують цілі товариства любителів цього мистецтва. І часто лялькарі несуть багато радості, але іноді їх не розуміють. Тому постарайтеся не забути привітати знайомого лялькаря з цим прекрасним святом і його професійним днем. Адже багато з нас пам'ятають цей захват, коли в дитинстві дивишся ляльковий театр.

Свято 21 березня, фото: pixabay
Свято 21 березня, фото: pixabay

Привітання смс

День кукольника для тех людей,

Которые нас в детство возвращают,

Превращают нас в детей,

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волненье в душах зажигают.

Благодарим вас что вы есть,

И что добро всё побеждает.

Смотреть для нас, порою честь,

Как в руках куклы оживают.

Пусть звучат аплодисменты,

И пусть будет всё путём!

Поздравляем, от души, мы

С вашим кукольника Днём!

В день кукольника вам

Мои поздравления!

Дарите взрослым, малышам

Зрелищные развлечения!

Вам желаю я оваций

И гром аплодисментов.

Пусть подольше будут в жизни

Эти приятные моменты!

Вам желаю жить в любви,

Беды слать подальше,

И душою не кривить,

Жить всегда без фальши!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.