У зв'язку з карантином, який запровадив уряд України через спалах коронавірусу covid-19, у популярної української мережі супермаркетів діятимуть нові правила. Тепер для жителів країни пенсійного віку виділять один ранковий час, щоб вони могли в безпеці зробити покупки. Після певного часу, скупитися зможуть інші категорії громадян.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

АТБ, фото з вільних джерел
АТБ, фото з вільних джерел

"В #АТБ тепер буде "година для пенсіонерів". Щодня з 9 до 10 ранку в супермаркетах діятиме регламентна година для літніх людей. Про це розповів гендиректор компанії Борис Марков. Сподіваємося, це не призведе до того, що пенсіонери будуть ще активніше штурмувати громадський транспорт вранці, щоб встигнути в магазин до 9 години.", - пишуть автори публікації.

Публікація Гендиректора "АТБ" Бориса Маркова, Facebook
Публікація Гендиректора "АТБ" Бориса Маркова, Facebook

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що МОЗ України вже повідомило про більш ніж 80 випадків зараження на коронавірусну інфекцією в країні. Більше за всіх постраждали від розповсюдження вірусу Чернівецька область і українська столиця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не поділили туалетний папір? Дві розлючені миші влаштували видовищну бійку в "АТБ".

Як повідомляв Знай.uа "Як мінімум до травня, реалістичніше до червня", - з'явився прогноз терміну карантину.

Знай.uа писав, ПриватБанк пояснив, що буде з кредитними картами на період карантину.