Коронавірус продовжує поширюватися по Україні. В середньому, на добу COVID-19 діагностують у 150 осіб, загальна кількість вже перевищила 1200. Однак як лікувати цих хворих – невідомо, адже більшість лікарень в регіонах знаходиться в жахливому стані. Одне з таких медичних установ знаходиться у місті Хуст, що на Закарпатті. Ці стіни точно відіб'ють у вас будь-яке бажання хворіти.

Двоповерхова будівля невідомо яких років будівництва просто розвалюється. Жителі і медичний персонал Хуста публікують жахливі фотографії проглядывающей глини в пральні, іржавих ліжок, і пральних машин, для яких медицина точно безсила.
Лікарня розрахована всього на 40 ліжок, а ізоляційний бокс – на дві. Апаратів штучної вентиляції легенів, природно, немає (єдиний – в реанімації). Лікувати людей також нікому. Персонал включає всього 3 лікаря, 6 медичних сестер і 7 санітарок. Засобів індивідуального захисту також не вистачає.

Капітальний ремонт цього будинку оцінюють у 13 мільйонів гривень, хоча, дивлячись на фото, складається враження, що потрібно в 10 разів більше. Здається, простіше побудувати нову лікарню, а стару – розвалити, і дозволити персоналу забути про неї, як про нічному кошмарі. Все що вдалося зібрати області – 6 мільйонів. На ці гроші планують відремонтувати стіни і закупити хоча б б/у пральні машини. Проте важко повірити, що навіть після заміни “пралки” у такий “пральні” прослужать довго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, психіка під час карантину – як самоізоляція здатна вплинути на людину.

Як повідомляв Знай.іа тотальне безробіття і зубожіння — карантин в Україні нищить провідні галузі.

Знай.іа писав, українцям продають небезпечні антисептики – підроблені засоби залишають опік і не тільки.