Насолодитись улюбленим десертом не вдалось українці із Запоріжжя. Жінка придбала у "Ашані" солодкі ванільні еклери з кремом, але в результаті виявилось, що тістечка порожні і жодного крему всередині немає. Про це йдеться у телеграм-каналі Народний ревізор.

Еклери, фото Народний ревізор
Еклери, фото Народний ревізор

"Те почуття, коли кондитер заздалегідь подумав про фігуру покупців і вирішив не додавати ванільний крем еклери. Т-турбота. #Запоріжжі, "Ашан", - йдеться у повідомленні.

Еклери, фото Народний ревізор
Еклери, фото Народний ревізор

Клієнтка супермаркету провела цілу фотосесію еклерів і зверху, і зсередини, щоб точно показати українцям, чим нас годують.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еклери, фото Народний ревізор
Еклери, фото Народний ревізор

На кадрах справді видно еклери без жодного натяку на крем. А клієнтка відзначає, що таким чином турбуються про фігури українців, зачинених на карантин, щоб жирком не заплили. А від солодощів це найбільш вірогідно. Особливо фігуру псують солодкі напої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавірус, як уберегти себе.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Знай.uа писав, коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.