Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Втомлені, але не зломлені — Зеленський терміново звернувся до лікарів і анонсував скорочення зарплат

В Україну прибуло 4 літаки з медичним вантажем, і ще 4 повинні прибути на вихідних. На полиці аптек надійде 10 млн масок, а Фонд боротьби з коронавірусом складе 66 мільярдів гривень. Про те, як влада намагається протистояти короновірусу, президент Володимир Зеленський розповів 10 квітня у своєму новому відеозверненні, присвяченому темі covid-19.

у масці, скріншот з відео
у масці, скріншот з відео

Ціни на маски та ліки: українців пропонують жорстко карати

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В Україні пропонують посилити відповідальність за умисне зростання цін на засоби індивідуального захисту під час карантину та надзвичайного стану. Так, мова йде про маски, медикаменти, а також інші засоби захисту. Про таке розповів один з авторів законопроекту "слуга народу" Олександр Бакумов.

Олексій Гончарук та Віталій Шабунін, кадр з відео
Олексій Гончарук та Віталій Шабунін, кадр з відео

Я гуляю, - Гончарук порушив правила карантину заради таємної зустрічі на березі Дніпра

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін таємно зустрілися на набережній Дніпра в Києві, тим самим порушивши встановлені Кабінетом Міністрів обмежувальні заходи під час карантину.

Тест на Covid-19, ілюстративне фото: pixabay.com
Тест на Covid-19, ілюстративне фото: pixabay.com

В аптеках можна буде купити експрес-тест, - Ляшко

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що українські аптеки офіційно можуть продавати експрес-тести для виявлення коронавірусу, який зараз охопив всю Україну. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Пенсіонерка з хлібом, фото з вільних джерел
Пенсіонерка з хлібом, фото з вільних джерел

В Україні швидкими темпами дешевшає "другий хліб"

В Україні швидкими темпами подешевшали цибуля і картопля, які були лідерами за темпами зростання вартості на ринку вітчизняних овочів від початку введення карантину. Про це повідомили в департаменті "Аналітика" ОРСП "Шувар".