У мережі показали страшні наслідки масштабних пожеж на Житомирщині. Відтак, в одному з сіл, де вогонь знищив десятки будинків, люди попросту не мають, де жити, та не можуть нормально виспатися, бо і досі приборкують палаючу стихію.

Відповідний ролик оприлюднили на Facebook-сторінці "Hromadske".

Варто зауважити, що пожежі на півночі Житомирщини розпочалися ще 16 квітня та встигли знищити та пошкодити 43 нежилих і 38 жилих будинків. Зокрема, найбільшої шкоди завдано селам Нижня Рудня, Острови, Магдину та Личмани.

Фото з місця пожежі

Наразі ж в мережі показали ролик з місця масштабних пожеж, на якому місцеві мешканці бідкаються, що залишилися без домівок та не мають будівельних матеріалів, аби змайструвати собі нове помешкання.

Популярні новини зараз
Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати
Показати ще

Нині ж відомо, що пожежі на Житомирщині продовжуються та вогнем охоплено близько 4 тисяч гектарів лісу. Тамтешніх жителів, а це близько 50 осіб, переселено до сусідніх сіл, зокрема до села Гладковичі.

— Усе згоріло. Хата, гроші, одяг — А де ночували? — А ми не ночували. Тушили пожежу дві ночі. Вогонь від лісових пожеж...

Geplaatst door hromadske.ua op Zondag 19 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше слідом за Чорнобильською зоною вогонь нещадно атакував ще одну область – знищує села та ліси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дим від пожеж у Чорнобилі перекинувся на Європу – оприлюднено унікальне відео

Також "Знай.ua" писав, що Масштабні пожежі змусили "Укрзалізницю" гасити вогонь вагонами, фото.