У вівторок, 28 квітня, в Україні очікується сонячна і тепла погода. По всій території країни опадів не передбачається. Температура повітря підвищиться до +14 +18 градусів. А на заході стовпчики термометрів покажуть +20 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що причиною такої погоди є антициклон, який прийде в Україну з Чорного моря.

Вітер в України прийде зі сходу, швидкість складе 5-12 метрів за секунду.

У Києві у вівторок слід очікувати теплу погоду. Температура повітря в столиці підніметься до +17 +18 градусів, суттєві опади малоймовірні. Вітер – південно-західний, помірний.

Так хотілося поділитися з вами, що Україна буде однією з найтепліших у Європі в середу, максимально до +20+24 градусів,...

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 27 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

28 квітня вшановується пам'ять святих апостолів Аристарха, Пуда, Трохима. В цей день калина і горобина бруньки розпускають. При нормальній весні у цей час розпускаються листя на березі. З'являються жаби. У садах спостерігається раннє цвітіння вишні.

погода на 28 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.