Заробітчани, скріншот YouTube
Заробітчани, скріншот YouTube

Європейська економіка рухне без українських заробітчан – роботодавці готові повертати їх за свій рахунок

Через пандемію коронавірусу і карантинних обмежень сотні тисяч українських заробітчан повернуся додому. І тепер країни Європейського Союзу гостро потребують працівників з України, так як місцеві люди не хочуть працювати в деяких сферах і вимагають більшої зарплати. Чи не критична ситуація в сільському господарстві – нікому збирати врожай спаржі і вже незабаром треба буде збирати полуницю.

Катастрофа Боїнга\Фото DW
Катастрофа Боїнга\Фото DW

За авіакатастрофою МН17 в небі над Україною стоїть генерал ФСБ - Bellingcat

Справу збитого в 2014 році Боїнга продовжують розслідувати. Літак, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, збили над Донбасом, прийнявши за український транспортний літак. Агентство Bellingcat, що займається розслідуванням інциденту, озвучило ім'я головного підозрюваного. Слідчі заявили, що наказ на атаку літака російським терористам віддали з ФСБ.

Світовий банк, UA.News
Світовий банк, UA.News

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Світовий банк виділить Україні космічний транш, куди направлять сотні мільйонів

Світовий банк схвалив Україні кредит у $135 млн. Повідомляється, що кредит виділяється в рамках проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей". Мета проєкту: розширення заходів реагування на пандемію коронавірусу, які вводяться в секторі охорони здоров'я.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

ПриватБанк зробив термінове заяву — не більше п'яти тисяч на день

28 квітня 2020 в Україні почали діяти оновлені вимоги до інформації про платника і одержувача, яка повинна супроводжувати переклад. Враховуючи це, ПриватБанк знизив суму поповнення карт без ідентифікації.

Телефон, скріншот: YouTube
Телефон, скріншот: YouTube

Портал "Дія" відкрив особисті дані українців, що може дізнатися про вас кожен

Міністерство цифровий трансформації України в програмі "Дія" запустило кабінет громадянина. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр цифровий трансформації Михайло Федоров в своєму Telegram-каналі.