30 квітня бойовики так званої "Л/ДНР" чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши при цьому заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм і 82 мм, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, озброєння БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомила прес-служба штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

Так, противник обстріляв українські позиції біля Павлополя, використовуючи БМП, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. По захисниках Пісків бойовики відкрили вогонь з 82 мм мінометів і великокаліберних кулеметів. Вогнем бійці ЗСУ потужно придушили ворожі вогневі провокації.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Крім того, окупанти двічі стріляли по позиціях Об'єднаних сил поблизу Новотошківського з мінометів 120 мм і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На щастя, втрат серед наших захисників в результаті обстрілу ворожих немає.

Як повідомляють у штабі ООС, українські військові відповідали окупантам прицільним вогнем з їх опорних пунктів і припиняли їх ворожу активність. Втрати противника ще уточнюються.

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 30 квітня 2020 року #ООС...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 30 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, армія Путіна вдарила по ЗСУ з зеніток і гранатометів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.