Як відомо, наразі пандемія коронавірусу внесла свої корективи в ринок праці та чимало українців відправили на дистанційну роботу, а точніше з дому, або куди гірше – звільнили. Відтак, у мережі назвали топ-5 робот, які можна освоїти не виходячи з дому, пише Marieclaire.

1. Технічний фахівець

Технічний фахівець займається налаштуванням сервісів для проведення вебінарів, трансляцій, прийому платежів, навчальних платформ, e-mail і чат-бот розсилок. Щоправда, ця робота підійде не всім, а переважно "технарям", тобто людям, які можуть утримувати в голові безліч технічних аспектів і грамотно вибудовувати логічні ланцюжки. Це професія вимагає вдумливого підходу, посидючості і уважності.

2. Таргетолог

Таргетолог відповідає за рекламу в соціальних мережах, вміє працювати з рекламними кабінетами і різними сервісами по збору аудиторій, налаштовує рекламу на певні цільові аудиторії, аналізує результати, оптимізує рекламні оголошення. Ця професія підійде людям з аналітичним складом розуму і творчою жилкою, тим, кому більше подобається працювати з контентом і цифрами, ніж з людьми.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Робота вдома, фото: Pixabay
Робота вдома, фото: Pixabay

3. Веб-дизайнер

Веб-дизайнер займається створенням дизайну сайтів, адаптує його під мобільну версію, працює в графічних редакторах, готує макет сайту до верстки. Ця професія підійде людям, які мають художній смак і креативне мислення. Професія вимагає різнобічних знань в сфері IT-технологій і швидкої навченості, а також вміння знаходити контакт з замовником і розуміти, чого він хоче.

4. Копірайтер

Копірайтер - це фахівець, який пише тексти. Це спокійна професія, прекрасно підходить для віддаленої роботи. Вона дуже затребувана, оскільки без текстів не живе жоден бізнес. Водночас ця професія підійде гуманітаріям, які люблять і вміють працювати зі словом, людям відповідальним, творчим, який вміє утримувати фокус уваги на поставленому завданню.

Робота з дому, фото: pixabay.com
Робота з дому, фото: pixabay.com

5. Контент-маркетолог для соціальних мереж

Контент-маркетолог продумує стратегію продажів товарів і послуг в соціальних мережах - визначає, як буде продаватися продукт, опрацьовує позиціонування бренду, цільову аудиторію, продуктову лінійку і становить контент-план, за яким працюють інші фахівці. Ідеально підійде людям креативним, з допитливим аналітичним розумом, відповідальним і вміє працювати в команді.

Нагадаємо, українським пенсіонерам анонсували нові виплати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пенсії і зарплати українців перерахують в 2020 році.

Також портал "Знай.ua" писав, що експерт знайшов прогалини в бюджеті-2020.