На бірці було зазначено ім'я - жінка усиновила дітей, а потім дізналася, що вони брат і сестра

В одному зі штатів Америки відбулася просто неймовірна історія з жінкою, яка стала матір'ю трьох малюків. Так, в свої 30 років Кеті Пейдж пережила болісне розлучення з чоловіком. Після цього, вона переїхала до іншого міста, знайшла нову роботу. За підтримкою, Пейдж прийшла до церкви, де їй порадили допомагати кинутим дітям. У підсумку Пейдж вирішила, що хоче сама виховувати таких дітей.

Ляшко пожертвував своїм "малюком" заради контрабандистів – "Тримає кордон на замку"

Найвідоміший "радикал" країни Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом, а також зізнався, що 3 роки тому подарував захисникам кордону свою собаку, яка наразі допомагає ловити контрабандистів.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел

Груди вперед і винце в руки - пошарпана Кароль приголомшила фанатів домашнім образом

Популярна українська співачка, тренер вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль здивувала шанувальників своїм домашнім зовнішнім виглядом. Також їй вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фани вірять у їх любовний зв'язок. На сторінці шанувальників у соціальній мережі Instagram розмістили архівне фото знаменитості.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Зеленський звернувся до одеситів у шосту річницю загибелі людей під час масових акцій - "Хто винен?"

Президент України Володимир Зеленський пофілософствував, що Одеса – місто відкритих і щирих людей, неповторного колориту та особливого "одеського" оптимізму. Одеса – це синонім добра, тепла й сонця. Про це глава держави написав допис на своїй facebook-сторінці.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Піпа наробила проблем Фаріон - "Рука тягнеться похреститися"

Скандально відома українська політична активістка, колишній народний депутат України від партії "Свобода" Ірина Фаріон вирішила не сидіти спокійно на карантині і прокоментувати дії ще однієї львівської активістки, яка планувала прийти до влади з партією "Голос" Наталії Піпі.

Фаріон, фото з вільних джерел
Фаріон, фото з вільних джерел