В одному зі штатів Америки відбулася просто неймовірна історія з жінкою, яка стала матір'ю трьох малюків.

Так, в свої 30 років Кеті Пейдж пережила болісне розлучення з чоловіком. Після цього, вона переїхала до іншого міста, знайшла нову роботу. За підтримкою, Пейдж прийшла до церкви, де їй порадили допомагати кинутим дітям. У підсумку Пейдж вирішила, що хоче сама виховувати таких дітей.

Під час пошуків дитини, жінці показали одного хлопчика, якому було всього 4 дні. Його біологічна мати вживала наркотики, а після пологів залишила малюка в лікарні. Її розшук не дав ніяких результатів.

Пейдж з дитиною, фото з вільних джерел

Пейдж оформила всі необхідні документи, і нарешті стала мамою маленького Грейсона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через рік жінці зателефонували та повідомили про новонароджену дівчинку, яку також покинула мати. У притулку вона помітила, що на бірці на руці дівчинки вказано ім'я матері. Воно було таким же, як і у Грейсона. А результати аналізів показали наявність наркотичних засобів. Та й самі діти були напрочуд схожі. Словом, співпадінь було досить, щоб Кеті задалася питанням, чи не рідні діти брат і сестра.

Згідно з документами, біологічна мама Грейсона і цієї дівчинки, одна й та ж жінка. Пейдж вирішила з нею зустрітися.

Мама дівчинки підтвердила, що не збирається виховувати доньку. На питання Пейдж з приводу її першої дитини вона відповіла, що інших дітей у неї немає.

Пейдж з дітьми, фото з вільних джерел

Тепер у Пейдж з'явилася ще й маленька донечка, яку вона назвала Ханною. Тест ДНК підтвердив спорідненість дітей. Жінка вважає, що це справжнє диво.

Через деякий час, біологічна мати Грейсона і Ханни народила ще одного хлопчика. Пейдж, не роздумуючи, усиновила і цю дитину.

Тепер Пейдж є щасливою мамою трьох чудових діток.

Діти Пейдж, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові лікарі рятують життя маленької дитини хворого на коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українським підприємцям виплатять грошову допомогу на дітей через карантин.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом чоловік з дитиною на плечах заліз на фонтан.