Недавні події в Москві за участю Михайла Єфремова, який у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння влаштував смертельне ДТП і подальші спроби "зам'яти" справу, майже в точності нагадують події за участю помічника народного депутата від Слуги народу, скандально відомого Ярослава Гришина - пише УБР.

24 червня 2018 року в 20 км від Запоріжжя на трасі «Харків-Сімферополь» Ярослав Гришин влаштував смертельне ДТП, залишивши двох дітей постраждалого сиротами. Експертиза на наявність алкоголю і наркотичних речовин в крові Ярослава Гришина була проведена тільки через 4 години після ДТП. Це викликало ряд питань і спровокувало недовіру до слідства, тому що цього часу достатньо для виведення алкоголю і наркотиків з організму за допомогою медичних препаратів. Журналісти місцевого інтернет-видання Факти Запоріжжя провели детальне розслідування, яке зафіксувало масу процесуальних порушень і доводить корумпованість слідства.

У справі Єфремова зараз також загадковим чином пропадають записи з камер відеоспостереження. До всього іншого, Ярослав Гришин зміг через суд повернути свій автомобіль, а потім 8 разів не з'явився в прокуратуру і двічі до судді, після чого у вересні 2019 року Гришина оголосили у розшук. Перебуваючи в розшуку, Ярослав Гришин продовжував активно працювати помічником народного депутата від Слуги народу Богдана Яременка і вів адвокатську діяльність, тим самим дискредитуючи команду президента.