Робити, якщо ви раптово запізнилися на свій поїзд, а виною тому стала повітряна тривога. Як діяти в таких випадках насамперед.

Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У відомстві зазначають, що пасажири, які через початок повітряної тривоги не змогли вчасно дістатися залізничного вокзалу і поїзд виїхав, можуть не переживати.

Потяг "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Потяг "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Справа в тому, що в такому випадку ви можете скористатися своїм квитком протягом наступної доби, якщо виберете той самий напрямок. Це дуже спрощує життя тисяч українців, які через ракетну загрозу з боку росіян змушені змінювати свої плани.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це правило поширюється і на міжнародні рейси, зокрема, на поїзд сполученням Київ – Перемишль. Якщо у пасажира запланована пересадка на інший поїзд, він повинен обов'язково поінформувати про це провідника або начальника поїзда. У такому разі людині допоможуть скоригувати маршрут. Можливості, наступний рейс, на який потрібно пересісти" - йдеться у повідомленні.

Українець біля поїзда, фото: Знай.ua
Українець біля поїзда, фото: Знай.ua

Всю інформацію про затримку рейсу можна отримати на сайті та офіційних сторінках у соціальних мережах Укрзалізниці. Щодо запізнень на автобусні рейси потрібно звертатися безпосередньо до перевізників.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що місяць від 2800 грн: що робити українцям, яким не вистачає стажу для пенсії

Раніше повідомлялося, щоб українці завжди були на зв'язку: українцям встановлять безкоштовні зарядні станції

Також, якою буде економічна ситуація в Україні у 2023 році: вплив війни на курс гривні та зростання цін