Відомий своїми важливими прогнозами ведичний астролог Дмитро Вартанян, який нещодавно заявив, що Україна попрощається із військовими діями у травні 2024 року, назвав терміни, коли підле вторгнення російських окупантів закінчиться. Він упевнений, що українським військам вдасться повернути усі окуповані території.

Про це Дмитро Вартанян детально розповів у гостях шоу "PeopleLife" на їхньому YouTube-каналі.

Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube
Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube

За словами астролога, не виключено, що після деокупації до України приєднуватимуться ще деякі території.

Дмитро Вартанян також розповів, що чекає на Україну вже найближчими місяцями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube
Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube

[quote author=""]"З позитивом можна дивитися на літні місяці і початок осені. Я думаю, що це відродження економіки, відбудова будівель. Нам відбудовувати багато всього, від доріг, шкіл і закінчуючи мостами і містами. але не буде швидко. Тут бере участь Сатурн, а де він бере участь - не буває швидко", - розповів Дмитро.

Вартанян прогнозує, що війна в Україні завершиться у травні 2024 року, що не збігається з прогнозами багатьох тарологів та екстрасенсів – вони прогнозують завершення повномасштабного вторгнення навесні – на початку літа 2023 року.

Нагадаємо, відомий астролог розповіла, коли прийде "мирний процес" до України.

Раніше повідомлялося, "Зовсім божевільний...": відомий астролог передрік ліквідацію путіну, ніякі "наступи" не допоможуть.

Також, підвищення, нове кохання і потік удачі: три головні дні лютого, коли везіння посміхнеться всім знакам Зодіаку.