Samsung Galaxy Note 10, швидше за все, вийде в чотирьох модифікаціях. Про це повідомляють інсайдери, які відомі завдяки досить точним прогнозам, які часто збуваються.

Це будуть дві звичайні моделі і дві 5G. Звичайний Note 10 буде представлений у двох версіях: збільшеної на 6,75 дюйма і стандартної — на 6,3 дюйма. У першій будуть чотири основні камери, у другий, відповідно, три. 5G-версії за характеристиками виявляться такими ж, але з підтримкою нового стандарту стільникового зв'язку. Втім, так навіть краще, так як жителям України немає сенсу переплачувати за підтримку 5G-мережі, якщо нею скористатися не вийде, у всякому разі, на території нашої країни.

Раніше компанія представила Galaxy S10 5G. Крім підтримки нового стандарту стільникового зв'язку він цікавий можливістю записувати відео з ефектом боке. Смартфон вже продається в Південній Кореї, і став досить популярним на ринку Китаю. Однак, його ціна, яка перевищує 1000 доларів, сильно відлякує певну частину покупців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.