Чудова і динамічна Прага тепер приваблює більше туристів, ніж коли-небудь. З мальовничим центром міста пов'язані темна спадщина і довге минуле. Прага витримала численні повалення, вторгнення, пожежі і повені. Саме ця репутація виживання і наполегливості зробила столицю Чехії настільки захоплюючою. Сьогодні її легендарні церкви, вузькі вулички, похмурий замок на вершині пагорба і різні мости створюють картину міської казки.

Прага колись була прихованою перлиною, затьмареною її яскравими сусідами на заході. Але місто не могло довго тримати свої чудеса в таємниці - тепер це відмінне місце для мандрівників, які шукають захоплюючі враження за доступними цінами. Навіть сьогодні найкращі пам'ятки, в тому числі знаменитий Карлів міст та історичний Празький Град, пропонують безкоштовний вхід. А ціни на номери в багатьох готелях набагато нижчі, ніж в інших європейських містах.

Найкращі пам'ятки Праги

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


• Староміська площа (Staromestské námestí)
• Карлів міст (Karluv most)
• Празький Град

Коли варто їхати в Чехію

Найкращий час для відвідування Праги - весна та рання осінь, коли погода м'яка, і в місті менше туристів. У зв'язку з хорошими погодними умовами в теплі літні місяці місто приймає найбільший приплив туристів. А тому ціни на готелі підвищуються. Навесні і восени погода ідеальна для прогулянок. У цей час не холодно і не жарко. І вартість житла знижується. Прага також сяє під час святкового різдвяного сезону, але погода може бути холодною і сніжною. Літо – сезон практично для будь-якого міста. Тому, якщо ви хочете зберегти бюджет, відвідуйте Прагу в більш холодну пору року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Бюджетний відпочинок в Європі: найдешевші країни для подорожей

"Знай.uа" писав про те, Як недорого відпочити у величних Афінах

Нагадаємо, що в Німеччині скоро пройде Oktoberfest 2018 - наймасштабніший фестиваль пива