Сінгапур – це місто, держава і столиця в одному. Це одна з найменших країн світу, яка має безліч особливостей. Цим вона і приваблює туристів.

В Сінгапурі іноді буває дуже жарко, але, на щастя, тут є ціла підземна мережа кондиціонерів і «вулиці», які з'єднують центр міста. Ви можете залишатися відпочити в кафе, трохи попрацювати, поїсти, поки не будете готові знову потрапити на спекотні вулиці.

Крім строгих правил, штрафів і законів, Сінгапур також відомий своєю їжею і складом. Родзинка Сінгапуру – у тому, що він складається з етнічних і історично важливих кварталів, які ретельно оберігають:

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

• Чайнатаун;
• Маленька Індія;
• Kampong Glam;
• Arab Street.

Маленька Індія і Чайнатаун - два найвідоміших гастрономічних райони. У китайському кварталі ви знайдете відмінну локшину, м'ясо, супи та інші китайські делікатеси. У Маленькій Індії ви знайдете невеликий шматочок Азії. Місцеві жителі і туристи переконані, що це місце – відмінний спосіб побувати в Індії, насправді перебуваючи в Сінгапурі. Обов'язково відвідайте заклади на головній вулиці, де всі їдять руками. Це незвичайний досвід.

Щоб продегустувати місцеві ласощі, можете відправитися в так звану «Маленьку Аравію», частину міста поруч з мечеттю, наповнену прекрасною малайською і арабською їжею. Якщо ви шукаєте більш вишукану їжу, ви можете відправитися в більш дорогі ресторани.

Квартал Kampong раніше був малайською частиною міста. Це залишило свій відбиток в історії держави. Арабську вулицю дуже сильно полюбили торговці з Близького Сходу, і тепер він є центром мусульманської громади. А також раєм для дизайнерів і тих, хто полює за текстилем.

Сінгапур – це дійсно гастрономічний сон, це суміш різних країн світу. Його дуже складно переоцінити.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Сінгапур - найсуворіша держава: чи варто в це вірити?

"Знай.uа" розповідав про 10 найкращих програм, які стануть в нагоді вам у подорожі

Нагадаємо: у Сеулі відкрилося перше у світі намальоване кафе