Осінь – приголомшлива пора року, яка зачаровує розмаїттям різнокольорових фарб. Це чудовий час для подорожей. Міста і країни закутуються в пишне листя, завдяки чому стають неймовірно атмосферними.

Якщо ви коли-небудь думали про подорож в Вермонт, час діяти! Восени він дійсно прекрасний. Місцеві жителі часто використовують слово flagtante, розповідаючи про місто. В перекладі з латині воно означає "пристрасний, палаючий". І це дуже символічно. Адже восени Вермонт дійсно палає кольором. У період золотої осені яскраві фарби переміщуються з півночі штату на південь від вершини гори до її підніжжя – по мірі того, як восени прогресує. Чудові пейзажі, освітлені золотим, оранжевим, жовтим і червоним відтінками неодмінно вас зачарує.

А поки ви приймаєте рішення про те, чи варто їхати в Вермонт, можете ознайомитися зі списком найкращих місць, які обов'язково варто відвідати.

Brattleboro

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Grafton

Jeffersonville

Mad River Valley

Manchester

Middlebury

Montgomery

Montpelier

Stowe

Vergennes

Windsor

Woodstock

А підготовку з подорожі можна почати з перегляду символічного фільму "Осінь у Вермонті".

Раніше портал "Знай.uа" писав про кращі напрямки для подорожі в жовтні

А також про кращі книги для кемпінгу, сімейних і соло-подорожей

"Знай.uа" повідомляв про цікаві факти, пов'язані з синдромом зміни часового поясу