Засновник пивоварного заводу Evil Twin’s Джеппе Джарніт-Бьєргсо (Jeppe Jarnit-Bjergsø) поставив Нью-Йорк на перше місце в своєму списку кращих міст пива на планеті. А все завдяки видатному пивному бару Torst Brooklyn.

Evil Twin Brewing - кочовий пивоварний завод Данії. Цікавим фактом є те, що компанія була заснована у 2010 році Джеппе Джарніт-Бьєргсо, коли він звільнився з пивоварні свого брата-близнюка Миккеллера. Це і пояснює те, чому компанія має саме таку назву.

Нью-Йорк змагався з Брюсселем, Бельгія; Чарлстоном, Південна Кароліна; Чикаго, Іллінойс; і Бамбергом, Німеччина. Джеппе Джарніт-Бьєргсо повідомив: "Якщо б ви запитали мене п'ять років тому, яке пивне місто є найкращим у світі, я б ніколи не сказав, що це Нью-Йорк. Основна причина, по якій Нью-Йорк відставав, полягає в тому, що тут занадто дорого володіти пивоварнею".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після виходу законів, які полегшили продаж пива, ситуація змінилася. У Нью-Йорку справи пивоварів пішли вгору, і пивні заводи, які знаходяться за межами міста, почали на них орієнтуватися. І оскільки конкуренція у світі пива різко зросла (завдяки всенародному сплеску і збільшенню кількості заводів приблизно до 7 000), багато пивоварів стали більш серйозно ставитися до того, де вони продавати свою продукцію.

Вони вже переконалися в тому, що виходити на ринок Нью-Йорка досить вигідно. Це має великий сенс: ви не тільки займаєтеся продажем своєї продукції в найбільшому місті Америки, але і можете скористатися відмінними можливостями, які пропонують засоби масової інформації. Це ще одна причина того, чому в NYC продається більш якісне пиво, ніж в інших містах.

Тому Нью-Йорк заслужено зайняв лідируючу позицію списку Jeppe Jarnit-Bjergsø.

Раніше портал "Знай.иа" писав про фуд-фестивалі Європи, які варто відвідати цієї осені

Нагадаємо, що американський фотограф подолав усі національні стежки країни

Як повідомлялося: з Нью-Йорка в Бостон на літаючій машині можна буде долетіти за 36 хвилин