В Кіото відкрився новий оригінальний і незвичайний готель. Enso Ango з чотирма окремими будівлями, розташованими на відстані один від одного, - це перший в Японії "розкиданий" готель. Кімнати, зручності, ресторани, розваги розташовані в різних місцях через нестачу фінансування або з-за браку місця. Ідея – в тому, щоб занурити гостей в місцеву культуру.

Готель розташований між основними дорогами Годжо і Шихо, але в той же час він знаходиться далеко від основних туристичних місць. Щоб що-небудь випити Enso Ango, доведеться докласти трохи більше зусиль, ніж зазвичай. Бар знаходиться в 10 хвилинах ходьби від будівлі з номерами готелю. Хочете вранці поснідати? Ви можете замовити відмінні страви в ресторані, розташованому в п'яти хвилинах ходьби від номера.

Це перший готель нового бренду Ango Hotels. Гостям пропонують такі послуги: дзен-медитативні сеанси з буддійськими священиками храму Ryōsokuin і Кенин-дзі, кулінарні уроки в традиційному стилі японської кухні obanzai, вечірні прогулянки з гідом через річку Камогава і синтоїстські святині, йогу, татамі семінари та лекції місцевих художників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кожна будівля поєднує в собі традиційний і сучасний мінімалістичний дизайн. Японські і швейцарські художники створили всі: від декору до уніформи, меблів і фурнітури. Однією з фішок готелю є чудові сади, які прикрашають територію готелю.

Ресторан знаходиться в будівлі Tomi II і пропонує різні страви, в яких поєдналися різні елементи: наприклад, пінчо з японською технологією приготування. Fuya I – традиційні дерев'яні будинки в стилі machiya з чудовим дизайном, а також галерея. У найбільшому будівлі, Fuya II, розташована чайна, зал з матами татамі для медитації і йоги, а також тренажерний зал. Tomi I включає гостьову кухню та лаунж-зону. У Yamato I, самому маленькому будинку, знаходиться бар. Воно розташоване близько до жвавих вулицях кварталу Гіон. Вартість номера стартує від 90 фунтів стерлінгів за ніч.

Концепція розкиданих готелів була розроблена в Італії, де їх називають alberghi diffusi. Вони часто є засобом пожвавлення напівпокинутих сіл. Подібну технологію використовують також у Словенії, Португалії, Хорватії та Швейцарії. Одна з швейцарських сіл зараз перетворюється в цілий готель. Це врятує її від знищення.

"Знай.uа" вже розповідав про швейцарське село, яка знаходиться на межі вимирання

А також про кулінарний фестиваль від Дісней

Нагадаємо: що подивитися в Гельсінкі за 24 години