Туреччина – відмінна країна, в яку можна втекти від українського холоду і снігу. Вона користується популярністю серед туристів, які частенько приїжджають сюди на море. Чому б не зустріти в турецькій столиці Новий рік?

Стамбул – приголомшливе місто, яке зберігає в собі багатовікову історію та велич. Тут гармонійно з'єдналися контрасти: вузькі вулички, затишні маленькі дворики і урочисті масштабні площі, сучасні будівлі і старовинні мечеті.

Прекрасним місцем, яке ідеально підійде для святкування Нового року, є Галатський міст. Саме тут з'єднуються стара і нова частини міста. Вас очікує чудова святкова атмосфера, різні новорічні прикраси і неперевершений феєрверк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відмінним варіантом для новорічної ночі також стане прогулянка на кораблі по Босфору. Захоплююча панорама нічного міста, смачне шампанське та вишукані страви – все це подарує яскраві враження.

Якщо ви жадаєте веселощів, вирушайте в епіцентр нічного життя столиці – Таксим. Тут розташовано безліч різних барів, ресторанів і клубів, які працюють до ранку. Але вам навіть не обов'язково йти в заклад, щоб перекусити. Місцевий фаст-фуд вважається найсмачнішим у місті.

Популярністю серед туристів користуються такі пам'ятки, як Султанахмет (Блакитна мечеть), Галатская вежа, звідки відкривається шикарний вид на місто, собор Святої Софії і палац Топкапи.

Під час новорічних канікул обов'язково відвідайте Емінею – стародавній квартал, який відомий своїми базарами і музеями. Також варто прокататися на незвичайному ретротрамваї і прогулятися по вулиці Істікляль.

Багато ресторанів і готелів пропонують гостям новорічні програми. Вулиці і заклади прикрашають гірляндами і ялинами. У Стамбулі роблять все для того, щоб створити веселу святкову атмосферу.

Українці можуть придбати спеціальні путівки з вже готовими програмами – це суттєво допоможе заощадити бюджет і позбавить вас від планування подорожі.

"Знай.uа" писав про те, як долетіти з Кракова до Венеції за 9 євро

А також про кулінарні особливості П'ємонту

Нагадаємо: куди українці можуть поїхати без візи на Новий рік