Подорожувати варто в будь-яку пору року. Кожен із сезонів робить будь-яке місто особливим. Нижче ми представимо цікаві варіанти того, де відпочити взимку в Україні. Середньовічні замки, таємничі ліси, величні площі та приголомшлива архітектура – все це буде чудово доповнено снігом, який створить справжню зимову казку.

Куди поїхати взимку в Україні

Карпати

Звичайно ж, перше, що асоціюється у багатьох українців із зимовим подорожжю – це гори. І це не дивно! Взимку Карпати дійсно чарівні. Тут набагато більше снігу, ніж в решті частини країни. Тому в горах ви дійсно зможете насолодитися пухнастою і білосніжною зимою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відпочинок в Карпатах взимку: термальні джерела

Відмінним завершенням насиченого дня з багатогодинними прогулянками на морозі стане відвідування термальних джерел. Ви зможете скупатися в приємній гарячій воді прямо під відкритим небом, насолоджуючись прекрасним видом. Найпопулярніші басейни знаходяться в Берегово і Косово. До речі, аналоги є лише в Новій Зеландії, на Камчатці, в Ісландії та на Сахаліні.

Чернівці

Вузькі вулички з бруківкою, затишні кав'ярні та ресторани з ароматними напоями, чудові пейзажі – все це взимку виглядає особливо атмосферно. У Чернівцях ви зможете відчути себе гостем романтичного Парижа. Головною родзинкою міста є легендарний Національний університет, головний корпус якого внесено в список ЮНЕСКО.

Фабрика ялинкових іграшок

Зима – час яскравих свят і чарівної атмосфери. Створити святковий настрій допоможе поїздка на Клавдіївську фабрику ялинкових іграшок імені Санта Клауса. Тут ви можете самостійно створити унікальні новорічні прикраси. Від цієї поїздки будуть в захваті діти, тому варто відправитися в гості до Санти всією родиною.

Одеса

Ви коли-небудь бачили зимове море? Якщо ні, то вам обов'язково потрібно відвідати Одесу взимку. Потужні хвилі і обледеніли маяк – немов картинка з чарівної казки. Звичайно ж, море – не єдине, чим вас здивує колоритна столиця гумору. Засніжений оперний театр, Потьомкінські сходи та Дерибасівська вулиця виглядають заворожуюче.

Це далеко не всі міста, які варті уваги. Але почати можна саме з них. До речі, багато хто вважає, що дешевий відпочинок в Україні взимку – це міф. Зазвичай ціни на житло підвищуються у період свят. А в грудні, лютому або другій половині січня подорож вийде досить бюджетним. Переконайтеся в цьому самі!

Раніше "Знай.uа" писав про те, як відзначити Новий рік в Стамбулі

А також про 13 найстрашніших місць світу

Нагадаємо: куди варто відправитися в листопаді