Ще кілька років тому багато хто мріяв про розкішні будинки з кількома поверхами, величезним басейном, вишуканими дорогоцінними люстрами, тропічними садами, кімнатами для гостей і для прислуги, чудовими ваннами і так далі. Все це було неймовірно популярним.

Що змінилося?

В тренді тепер інша розкіш. Зараз цінується природність.

  • Ні – штучним басейнів, так – морям, океанам та іншим природним водоймам.
  • Тепер зовсім не обов'язково жити у величезній віллі, можна зупинитися в невеликій затишній кімнатці.
  • Ні – демонстрації розкоші. Так – простоті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тепер зовсім інші цінності. Люди почали створювати скромні і затишні житлові приміщення, обладнати їх звичайними речами і додавати в них творчість. Сучасні люди хочуть витрачати гроші не на якісь дорогі речі. А на подорожі, саморозвиток, навчання, вивчення нових міст і країн, отримання нового досвіду. Це епоха відкриттів і пригод. Жива, оригінальна – та, яка відрізняється від класики.

Яскраве тому доказ - Berggasthaus Aescher Wildkirchli. Це швейцарський екологічний гостьовий будинок і ресторан, побудований в горах 170 років тому. Він знаходиться високо в Альпах. Звичайно ж, поруч з пансіоном немає асфальтованої дороги. Сюди можна добратися тільки на канатною дорогою або вирушаючи в похід.

Унікальним готелем керує подружня пара Claudia і Beny Knechtle-Wyss разом з 5 дітьми. Їх вірними помічниками стали 35 овець, 20 кролів, 5 курчат, 3 свині, осел і пес. Не дивно, що цей гостьовий будинок – атмосферний місце, де панує справжня природна життя.

На вихідних туристів зі Швейцарії та інших країн світу відвідують ресторан готелю. Вони можуть насолодитися не тільки відмінними швейцарськими стравами, але і живою музикою, яка відіграє тут до пізньої ночі.

Гостьовий будинок знаходиться поруч зі старовинними і красивими печерами Вильдкирхли. Цікавим фактом є те, що у вітальні цього незвичайного готелю стоїть рояль, який доставили сюди вертольотом.

Щоб відвідати Berggasthaus Aescher Wildkirchli, необхідно скористатися канатною дорогою Wasserauen-Ebenalp. Вартість квитка для поїздки туди-назад складає 27 доларів з однієї людини.

Звичайно, сюди можна прийти і пішки. Але цей варіант підходить тим, хто займається пішим туризмом і має хорошу фізичну підготовку.

Портал "Знай.uа" писав про те, як недорого злітати в Канаду і США

А також про найдешевші трансфери з аеропортів Європи

Нагадаємо: Марокко і магічний синій колір у фотографіях