Якщо ви хочете відвідати Лондон саме восени, ви зробили відмінний вибір! Це прекрасний час для відвідування Туманного Альбіону. Осіння британська столиця порадує вас затишною атмосферою, шикарними пейзажами, цікавими заходами та іншими принадами.

Представляємо вам 6 доказів того, чому слід відвідати це місто саме восени

М'яка погода

Погода в Лондоні восени ідеально підходить для прогулянок на свіжому повітрі. Ви не поспішаючи зможете оглянути всі визначні пам'ятки. А також зробити приголомшливі знімки - в м'якому теплому світлі, легкому тумані і на тлі жовтого листя Лондон виглядає чарівно. Звичайно, в місті не обійтися без дощів. Але вони не псують його, а роблять ще більш затишним.

Сезонні страви і напої

Будучи в Лондоні, ви обов'язково повинні відвідати місцеві заклади. Кафе і ресторани порадую вас відмінними сезонними стравами: жульєном з грибами, овочевим рагу і ніжним гарбузовий крем-супом. Одна з візитних карток міста – паби. Восени тут особливо атмосферно. Традиційний ірландський напій hot toddy, який готується з віскі, спецій і меду, або гарячий пряний глінтвейн зігріють вас і зроблять ваш вечір ще більш затишним.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відсутність туристів

Лондон приймає мандрівників у будь-який час року. Але саме восени їх тут менше всього. Вам не доведеться стояти кілька годин у черзі, щоб відвідати бажану пам'ятка. Ви побачите не популярний місто, наповнений незнайомцями, які прагнуть зробити селфи, а красиве місто з багатогранною і багатовіковою історією.

Цікаві заходи

На Хеллоуїн в Лондоні панує божевільна атмосфера. У місцевих ресторанах, клубах і пабах проходить безліч цікавих івентів, від яких будуть в захваті і жителі міста та його гості. Всі вбираються в незвичайні костюми і з головою занурюються в святкування одного з найяскравіших і в той же час найбільш похмурих днів у році.

Через кілька днів після Хеллоуїна (в ніч з 4 на 5 листопада) в Лондоні відзначають ніч Гая Фокса – традиційний британський свято. Люди відправляються на парад з факелами, запускають феєрверки і запалюють величезні багаття. Ні в якому разі не залишайтеся в готелі – ви повинні все це побачити.

Культурна програма

Осінній Лондон порадує вас не тільки смачною їжею, красивими пейзажами і парадами. З вересня місто занурюється в насичений кругообіг культурних заходів. Вони наблизять вас до мистецтва, познайомлять з історією і розширять ваш кругозір. Обов'язково вивчіть афіші, які допоможуть вам вирішити, які місця відвідати і що подивитися в Лондоні восени.

Мальовничі парки

Восени зелень змінюється теплими відтінками з приголомшливою палітрою жовтих, пурпурних, червоних і оранжевих відтінків. В цей час лондонські парки стають казково красивими. У Кепсингтонских садах, Гайд Парку або Ріджентсі вас чекають чарівні пейзажі з яскравим градієнтів. А в Річмонд-парку ви навіть зможете насолодитися компанією чарівних оленів. Це надихне вас на нові ідеї і подарує спокій.

Все вищезазначене доводить те, наскільки чудовий Лондон восени. Фото туристів це підтверджують.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, де відзначити Новий рік недорого

А також про швейцарський готель, розташований в печері

Нагадаємо: цікаві факти про Білорусь, які вас здивують