Якщо раніше більшість людей вважали за краще відзначати зимові свята вдома в тихому сімейному колі, то зараз багато хто жадає пригод. Популярністю користується відпочинок в Карпатах на Новий рік з різними активностями. Вони заряджають позитивом, дарують відчуття бадьорості, поліпшують самопочуття, підтримують фізичну форму і дозволяють відволіктися від робочих буднів і міської рутини.

Новий рік в Карпатах з активними розвагами

Багато хто думає, що єдине, чим можна зайнятися в горах - це катання на лижах. Карпати надають безліч інших можливостей, про які ми і розповімо.

Квадроцикли

Це розвага має безліч переваг. По-перше, ви отримуєте дозу адреналіну і яскраві враження від катання на джипах. По-друге, під час поїздки ви зможете насолодитися чудовими гірськими пейзажами. По-третє, квадроцикл зможе доставити вас до вершини, і вам не доведеться витрачати сили і час на те, щоб дійти сюди пішки. Це розвага популярно на курортах Пилипець, Воєводино і Буковель.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Zip-Line

З кожним роком це розвага стає в Україні все більш популярним. На вас надягають спеціальне обладнання, ви входите на вишку, чіпляєтеся за міцний трос і з'їжджаєте з гори. Ви отримаєте яскраві враження від польоту і, знову-таки, зможете насолодитися чудовим краєвидом. Даний вид розваги можна випробувати на курортах Буковель, Воєводино, а також у Ворохті.

Собачі упряжки

Це незвичайний вигляд розваги, який немов перенесит мандрівників на дикий північ. Не варто турбуватися, що катання шкодить тваринам. Навпаки, подібні пробіжки їм необхідні. Ви можете насолодитися даними розвагою на курорті Буковель.

Прогулянки на конях

Це одне з тих захоплюючих розваг, які дозволять відчути весь колорит і атмосферу гірській місцевості. Навіть якщо ви не займаєтеся кінним спортом, вам варто прокотитися на коні. До речі, розвага доступно і для дітей. Вони можуть покататися на милих поні. Де? На курортах Воєводино, Буковель, Ізки, Пилипець та Славське.

Купання

Звичайно ж, мова йде не про гірські річки. Адже взимку вода в них просто крижана. Ми маємо на увазі спеціальні басейни та штучні озера з підігрівом, одне з яких представлено в Буковелі. Взимку також варто купуватися в термальних джерелах. Ви отримаєте масу задоволення від купання в гарячій воді під відкритим небом. Особливо, після яскравого насиченого дня.

Сноуборд і лижі

Мабуть, це найбільш популярні розваги будь-яких зимових курортів, які стають все більш затребуваними. Незалежно від того, що ви виберете – лижі і сноуборд, ви будете в захваті від снігових схилів . Відомі курорти обладнані трасами різної складності. До вершини гори досвідчені лижники і сноубордисти можуть дістатися на крісельних підйомниках. А на допомогу новачкам прийдуть бугельні підйомники і інструктори, які навчать вас кататися. Найбільш популярні гірськолижні курорти України – Пилипець, Славське, Драгобрат, Ізки, Красія і Буковель.

Кінні вози

Це чудове розвага, від якого в захваті і дорослі і діти. Воно максимально наблизить вас до природи, до карпатського способу життя і подарує неймовірні емоції.

Це далеко не все, чим здатні вас здивувати Карпати. Відпочинок взимку – це завжди відмінна ідея. А особливо, на Новий рік.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, які українські міста варто відвідати взимку

А також про те, де недорого відзначити Новий рік

Нагадаємо: романтична подорож Україною