Рак молодной залози один з найбільш небезпечних і поширених. Про хворобу, її симптоми та профілактику говорять привселюдно, але кількість жінок, які постраждали від страшного недугу, з кожним роком тільки зростає. Вчені постійно знаходять нові причини виникнення хвороби. Про одну з таких читайте в матеріалі Clutch.

Вчені з Німеччини знайшли зв'язок між виникненням раку грудей і вживанням жирних молочних продуктів. У ході досліджень фахівці дійшли висновку, що часте вживання жирних молочних продуктів сприяє зростанню ракових клітин.

Молочні продукти сприяють зростанню внутрішньочеревного жиру і підвищують вироблення гормонів естрогену і прогестерону. Крім того, одним із чинників виникнення раку вчені назвали оральні контрацептиви, які теж сильно впливають на гормони.

Експерти відзначають, що ввести обмеження на споживання жирного молока і сиру, так і в цілому будь-яких молочних продуктів з високим відсотком жирності — найкраща профілактика раку молочної залози. Якщо жінка перестає стежити за своїм раціоном вона підвищує шанси виникнення багатьох смертельних захворювань.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що сучасні дієтологи просять стримати свій апетит і не налягати на вівсянку, і ось чому:

В першу чергу, вівсянка не рекомендуються людям з непереносимістю глютену. Їх організм не в змозі переварити речовини, что містяться в злакових. Симптоми цього захворювання наступні: слабкість, втрата ваги, здуття живота, діарея, блювота, біль у шлунку.

Також краще забути про вівсянку при зниженому холестерину в крові, серцевій та нирковій недостатності.

Крім цього, часте вживання вівсянки призводить до вимивання кальцію, а тут недалеко і до розвитку остеопорозу.

Нагадаємо, фахівці розповіли, чим годувати дитину вранці, щоб вона залишався здоровим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фахівці розповіли, як часто потрібно мити голову, щоб волосся залишалося здоровим.

Також "Знай.ua" писав, дослідники з Університету Нью-Мексико довели, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.