Мед і сирий, який не пройшов обробку оцет - це два унікальних засоби від самої природи. Ускус застосовується з давніх часів, коли люди звернули увагу на те, що сік винограду, забутий на час, випадково став вином, а пізніше - оцтом. Навіть Гіппократ застосовував оцет більше 2400 років тому, щоб допомогти зарубцюватися ранам, і, як повідомляють, Колумб возив з собою бочки яблучного оцту на палубі "Санта-Марія", щоб матросів не мучила цинга. Така інформація з'явилася в мережі.

І мед і яблучний оцет кожен сам по собі надзвичайно корисні для здоров'я, однак при спільному застосуванні в якості напою - це найсильніша профілактика хвороб для тіла. Дана суміш допомагає боротися з кислотним рефлюксом, метеоризмом і запорами, діареєю, а також болями в суглобах і м'язах.

Мед володіє низьким рівнем pH і сприяє підвищенню лужності тіла. Оцет кислий, однак під час вживання він стає лужним. Часто кислотність нашого організму дуже підвищена, що стає причиною низки інших труднощів, в тому числі, низької активності, швидкої стомлюваності, розвитку інфекцій і запалень. Рак є прикладом захворювання, яке швидко розростається в кислому середовищі. Яблучний оцет і мед стануть агресивно знижувати кислотність організму до норми рН.

Яблучний оцет сприяє нормалізації мінералів, вітамінів і мікроелементів в організмі. Діти, жінки під час вагітності, люди, які займаються спортом, курці та ті, хто переживає безліч стресів щодня, особливо мають потребу в більшій кількості мінералів і вітамінів, і це можна відрегулювати.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Є безліч переваг. Ось ще ряд плюсів, які допоможуть вам зрозуміти, чому необхідно терміново вписати смачний напій в свій раціон харчування:

Допомагає вести боротьбу з надмірною вагою, знижуючи апетит.

Поліпшує загальне самопочуття, так як дана суміш вбиває шкідливі бактерії, які є причиною захворювань.

Збільшує енергію.

Бореться з неприємним запахом з рота.

Знижує холестерин і артеріальний тиск.

Прибирає плями на шкірі, робить її молодшою і здоровішою.

Знижує рівень глюкози.

Виганяє з організму токсини.

Рецепт суміші.

Змішайте 1 — 2 чайних ложки оцту з 1 чайною ложкою меду в склянці води. Можна нагріти суміш. Спочатку смак напою може здаватися незвичним, але до нього швидко звикаєш, і з часом розкривається смак, змушуючи хотіти пити еліксир здоров'я знову і знову. Пийте суміш вранці натщесерце за півгодини до їжі.

Обов'язково купіть нефільтрований оцет (впізнаєте його по непрозорості і осіданню), так як саме в ньому залишилися корисні речовини.

Нагадаємо, раніше стало відомо, яких ласощів необхідно уникати під час застуди.

Також Знай.UA писав про 5 поширених хвороб, яких насправді немає в природі.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що вчені знайшли цілющі властивості протизаплідних засобів.