Якщо відкрити завісу й заглянути в найближче майбутнє, то можна помітити, що світ захоплять хвороби нового покоління. Про те, з якими небезпеками доведеться боротися нашим дітям і онукам, читайте в матеріалі Clutch.

Поголовне ожиріння

У світі з кожним роком все більше дітей страждають ожирінням. Як прогнозують вчені, вже через 20 років кожна восьма людина буде страждати цим недугом. В майбутньому люди будуть рухатися ще менше, і їсти ще більше шкідливого фаст-фуду, тому уявлення про здорове тіло можуть змінитися. Намагайтеся привчати дитину до ЗОЖу з найменших років.

Постійна депресії і схильність до суїциду

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На даний момент більше 20% населення нашої планети стикаються з депресією і ця цифра постійно зростає. Стреси оточують нас всюди, а в деяких випадках вони закінчуються бажанням покінчити з собою. Вчені називають єдиний спосіб боротьби з недугом: людину потрібно вчити жити, обходячи стресові ситуації стороною і не створювати їх самостійно.

Абсолютна залежність від віртуального світу

Буває складно уявити своє життя без доступу в інтернет, а для сучасних дітей це питання стоїть особливо гостро. В майбутньому віртуальне спілкування повністю замінить собою живе. Батьки вже зараз повинні показати, що людське тепло набагато важливіше віртуального світу і постаратися захистити дітей від гаджетів.

Їжа, шопінг і мастурбація

Саме мастурбація в майбутньому буде одним із способом втечі від стресу. Крім того, від депресії буде рятувати радість від споживання товарів. З дитинства малюку треба показувати, що є джерела, з яких можна черпати прекрасне. Їжа, шопінг і мастурбація - це лише коротка втеча від реальності, яка не змінить реальний стан речей.

Нагадаємо, що вчені довели, що пізня вагітність провокує хвороби серця у матері і дитини.

Раніше Знай.ua повідомляв, медики розповіли, як поліпшити жіноче здоров'я за допомогою звичайної води.

Також Знай.ua писав, топ-7 продуктів для тонкої талії.