Навіть сьогодні, в 2018 році, після низки різних "сексуальних революцій" тематика, яка присвячена чоловічим та жіночим статевим органам залишається під певною забороною. Докладно про ці інтимні питання розповідають тільки в медичних установах.

Така "скритність" призводить до появи маси страшилок і міфів, один з яких говорить, що чоловічий статевий орган з віком "стискається".

Група вчених розглянула це та інші питання й розповіла, правдиві деякі неймовірні припущення про статеві органи. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Уролог з Британії постійно чує запитання від чоловіків про те, чи можна збільшити пеніс без операції, і виявляється, що один спосіб все-таки є. Стовбур пеніса можна розтягнути за допомогою так званого "методу тяги", для чого використовують химерний механізм, що нагадує водяний пістолет.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Доведено, що за допомогою цього способу можна збільшити статевий член на 1,7 см. Є і певні способи, яким експерти радять користуватися при вимірюванні довжини та діаметру чоловічого статевого органу.

Довжину радять вимірювати не з нижньої або бічної сторони, а зверху, щільно притискаючи край прозорої лінійки до лобка. Для вимірювання обсягу радять обмотувати член шматком мотузки, і після цього виміряти довжину окремо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що постійне почуття тривоги негативно відбивається на всіх сторонах нашого життя: робота, сім'я, творчість і секс.

Сексуальна тривожність часто пов'язана з невпевненістю, комплексами, невдалим досвідом і відсутністю довіри у партнерів. Ми розповімо, як тривога погіршує якість сексу і стосунків між партнерами.

Варто нагадати, що британець Ендрю Уорлд, що живе в місті Манчестер, з'явився на світ без пеніса і під час операції йому був приращен біонічний орган.

Оперативне втручання хірурги провели всього три місяці тому. 45-річний Ендрю і його 28-річна дівчина Фебра Фабіан довго чекали, коли ж вони отримають можливість зблизитися інтимно і з задоволенням давали інтерв'ю ЗМІ Британії.

Нагадаємо, розмір має значення: вчені відповіли на головне питання чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа таємниця людського тіла: 20 маловідомих фактів, про які вам не розкажуть навіть лікарі.

Знай.uа писав, богиня в ліжку: 4 книги про це, які варто прочитати кожній.