29-річний житель Лондона уже 9 разів побував за межею життя і дивується, чому він досі ще тут. Джеймі Пул живе зі спеціальним пристроєм в серці, який автоматично запускає "живий мотор", коли він раптово зупиняється. Але, за словами медиків, прожити так Джеймі зможе не більше двох років.

Джеймі Пул уже з 20 років страждає від рідкісного захворювання - гіпертрофічної кардіоміопатії, і те, що йому пощастило вижити з цією хворобою – просто диво. Проте лікарі попереджають, що везіння продовжиться не більше двох років. Далі його серце просто не витримає, повідомляє Daily Mail.

Лікарі встановили Джеймі кардіостимулятор, який автоматично запускає серце після того, як воно раптово зупиняється. А таких випадків хлопець пережив вже багато - щоразу він помирав через те, що його серце переставало битися. За останні роки Джеймі 9 разів знаходився в стані клінічної смерті, в тому числі 4 рази за останні три тижні.

Чоловіка щохвилинно підстерігає небезпека. Наприклад, звичайні сходи являють для нього смертельну загрозу, а будь-які фізичні навантаження знаходиться під забороною.

Та незважаючи ні на що, хлопець намагається насолоджуватися життям, старається якомога більше подорожувати по всьому світу і кататися на сноуборді в Альпах. Лікарі радять чоловікові не перенапружуватися, але Джеймі не любить сидіти вдома, а любить вести активний спосіб життя, через що регулярно і вмирає.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зараз Джеймі 29 років, а хвороба серця вперше виявили у нього 9 років тому, коли він впав без ознак життя і тиждень пролежав у комі.

"Перша зупинка серця сталася, коли мені було 20 років. Через тиждень я прокинувся з коми. Вдруге я був у двоюрідного бра та. У мене просто закрутилася голова. Пам'ятаю, як прокинувся і подумав:" Я дійсно був у брата чи все це було сном? "

Потім два з половиною роки у нього все було добре. Але хвороба дала про себе знати коли він просто йшов вранці на роботу - Джеймі раптово втратив свідомість і впав. Четвертий, п'ятий і шостий рази також сталося по дорозі на роботу. Після цього Джеймі взяв перерву на роботі.

В одну зі своїх клінічних смертей Джеймі пережив околосмертний досвід. За його словами він бачив яскравий білий світ, а потім красивий золотистий світло.
"Я не особливо вірив у ці речі, поки сам це не пережив. Я і зараз не впевнений в тому, що я бачив, але тепер я можу зрозуміти, чому люди вважають, що там за межею щось є".

У сьомий раз він помер, коли після повернення на роботу пішов в кафе на обідню перерву. Почався дощ і Джеймі побіг, щоб сховатися і йому стало погано, коли він повернувся після пробіжки в офіс.

У восьмий раз він помер коли був в аеропорту, маючи намір полетіти в Австралію. А дев'ятий і останній на даний момент випадок стався під час вправ на біговій доріжці під час фізіотерапії в лікарні.

Незважаючи на все це Джеймі Пул намагається залишатися оптимістичним і радіти життю.

"Забавно, коли мені дзвонить мама і питає чи помирав я на цьому тижні. І я з радістю їй відповідаю" Ні, поки ще не вмирав ". Я знаю, що я сильно ризикую, але я хочу жити повноцінним життям. Відвідувати гірськолижний курорт, кататись на сноуборді".

В майбутньому молодий чоловік сподівається отримати пересадку серця, оскільки лікарі не можуть сказати точно, скільки часу йому ще залишилося.

Нагадаємо, медики виявили мутацію в генах, яка призводить до появи рідкісного захворювання — синдрому Саула-Вільсона або нанiзму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", онкохворі українці випробували на собі унікальний метод Нобелівських лауреатів.

Також "Знай.ua" писав, якщо людина надовго залишається її без спілкування, у неї можуть початися серйозні проблеми зі здоров'ям.