Стрес зменшує сексуальний потяг як у чоловіків, так і у жінок.

Дослідники опитали 2 066 британців і встановили, що в 45 % випадків перенапруження на роботі призводить до труднощів в сексуальному житті, повідомляє Daily Mail.

Експерти з відносин стверджують, що почуття втоми викликає занепокоєння і зменшує сексуальний потяг.

Опитування, проведене BBC Radio 5 Live, показало, що проблеми з фізичним здоров'ям займають друге місце серед факторів, що негативно впливають на сексуальне життя — 32 % випадків.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Психологічні чинники займають третє місце — 26 %, серед них наявність дітей (20 %) і робота (18 %). За даними дослідження, перегляд порнороликов також чинить негативний вплив на лібідо в 12 % випадків.

Інші члени родини також впливають на лібідо у 10 % опитаних. В цей же час негативний вплив друзів і знайомих спостерігалося у 7 % і 5 % відповідно.

У цілому, половина опитаних чоловіків були задоволені своїм сексуальним життям, серед опитаних жінок ця цифра склала 53 %. Проте 38 % чоловіків і чверть опитаних жінок виявилися повністю незадоволеними статевого життя.

Дослідження також показало, що чоловіки і жінки мають різні погляди з приводу того, що являє з себе зрада. Три чверті опитаних жінок вважали, що віртуальний секс і поцілунки також можна вважати різновидом зради.

Раніше британська юридична фірма Hall Brown Family Law провела дослідження з метою з'ясувати, хто частіше розводиться в результаті зради — чоловіки або жінки.

Результати дослідження показали, що жінки частіше за чоловіків намагаються врятувати свій шлюб після зради партнера. За даними аналітиків компанії, жінки воліють ігнорувати проблеми у відносинах, намагаючись зберегти сім'ю.

Нагадаємо, близько 10 % чоловіків і 7 % жінок регулярно борються з нав'язливими думками про сексі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.