Експерти розповіли, що їсти і пити у новорічну ніч, щоб уникнути колапсів зі здоров'ям. Передає Clutch.

Багато хто стикається з тим, що після свят починає страждати печією і здуттям. Експерти Все буде добре знають про п'ять продуктів, які допоможуть впоратися з проблемами зі здоров'ям і зробити післясвятовий час таким же веселим.

Риба: як не переїдати на Новий рік

В рибі багато білку, який покращує обмін речовин. Ще білок бере участь у синтезі гормонів, які витрачаються на перетравлення їжі, тому за кілька днів до свят з'їдайте 100 грам риби щодня.

Фенхель: від газів і здуття на Новий рік

Під час святкового застілля в організмі часто скупчуються гази. Фенхель або його насіння допомагають знизити газоутворення і заспокоюють травну систему. У фенхелі є аспарагінова кислота, яка допомагає при здутті. Варто випивати по 1 чайній ложці насіння за два дні до свята. Можна також додати фенхель у страви: супи, салати і навіть чай.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Морська капуста: здорова їжа на Новий рік

Морська капуста допомагає накопичити в організмі речовини, які сприяють швидкому очищенню шлунково-кишкового тракту від токсичних речовин, які з'являються після вживання алкоголю, жирного і солодкого.

Мандарин: ідеальне джерело клітковини на Новий рік

Нестача клітковини заважає роботі кишечника, а поповнити в організмі цю речовину допоможуть мандарини.

Квашена капуста: Новий рік без переїдання

Квашена капуста допоможе прискорити травлення. У ній міститься велика кількість органічних кислот, завдяки чому поліпшується процес травлення.

Нагадаємо, найоригінальніші ідеї для подарунка батькам на Новий рік 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, Новий 2019 рік вже на порозі, а це значить, що настав час згадати всі забобони і прикмети цього світлого дня. У першу чергу, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

Також Знай.ua писав, новий рік буде сповнений несподіваних відкриттів, доленосних зустрічей і радісних подій.